Erhvervsindretning og styling

som er helt unik

Når det kommer til erhvervsindretning, handler det om at skabe inspirerende og funktionelle rammer, der samtidig tager højde for det enkelte rums praktiske formål. Vi har god erfaring med at hjælpe både offentlige og private erhverv, med at optimere lokaler, så de fungerer for brugerne – kunder såvel som medarbejdere.


Som professionelle indretningsarkitekter, indretter vi alle slags erhverv. Butikslokaler, caféer, hoteller, kontorlandskaber mm., vi tilbyder at udarbejde designoplæg, der passer til lige netop din virksomhed. Og du er selvfølgelig med i processen.

Her kan du udforske pakker og priser

–– for erhvervsindretning

En-til-en indretningsrådgivning

Det er afgørende at virksomhedens profil og identitet stemmer overens med indretningen. På den måde skabes der nogle troværdige og behagelige omgivelser, for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.


Personlig konsultation:

Vi starter med en grundig samtale, for at forstå erhvervets og dine ønsker, behov og stil.

Ruminspektion:

Vi analysere rummets struktur, lysindfald og eventuelle eksisterende elementer, der skal integreres.

Designforslag:

Baseret på vores samtale og inspektion, kommer vi med kontrete indretningsforslag, der matcher dine ønsker og passer til rummets karakter.

Materialer og farvevalg:

Vi hjælper dig med at vælge de rigtige materialer og farver for at skabe en sammenhængende og harmonisk indretning.

Møbelvalg og layout:

Vi rådgiver om valg af møbler og udarbejder en produktliste, som afspejler sig de pågældende møbler eller interiør vi har anbefalet.

Budgetrådgivning:

Vi tilpasser vores design til dit budget og hjælper med at komme med de bedste løsninger inden for dine økonomiske rammer.


1,5 time 1695 kr. inkl. momsVed kørsel udenfor København må påregnes kørselstillæg. Der påregnes 300 kr. ekstra. Heri er inkluderet 20 kilometer tur-retur (10 km hver vej). Derudover koster det 5 kr. pr. ekstra km. Kørselstilægget er inkl. moms.

Indretning og styling med nye møbler, interiør og accessories

Indretning er ikke blot en kombination af møbler og farver, det er en kunst at skabe harmoni og sammenhæng i hvert eneste rum. Vi forstår vigtigheden i en rød tråd i indretningen - en central idé eller stil, der binder alle elementer sammen og skaber en helstøbt oplevelse.


Konsultation

Vi indleder processen med en omhyggelig samtale for at forstå virksomhedens ønsker, behov og præferencer. Vi tager os tid til at lære virksomheden at kende og skaber en indretningsplan, der passer.

Indretningsplanlægning

Vi udarbejder en skræddersyet indretningsplan, der omfatter møbelvalg, farvekoordinering, belysning, tekstiler, produktliste og alle de små detaljer, der gør en stor forskel.

Møbel- og accessoriesanskaffelse

Kunden står for at indkøbe de nøje udvalgte møbler og interiør (indkøb kan tilkøbes). Vi kan dog indhente rabatter fra forskellige samarbejdspartnere. Dvs. at vi vil stå for disse indkøb. Det er ofte de små detaljer, der fuldender indretningen. Vi vælger nøje møbler og accessories, der passer til det overordnede tema og skaber sammenhæng i rummet.

Farve- og materialekoordinering

Vi sikrer, at farver og materialer passer perfekt sammen, skaber en sammenhængende atmosfære og afspejler virksomhedens unikke smag. Kunden sørger for at der eventuelt er malet inden styling.

Kontinuerlig afstemning

Under hele processen sørger vi for en løbende afstemning for at sikre, at hver beslutning og tilføjelse passer ind i den overordnede røde tråd.

Professionel styling

Du kan stole på, at virksomhedens vision bliver realiseret. Vi tager os af alle detaljer, fra farvesammensætning til små dekorationer.


50-70 m2 12.100 kr.

80-100 m2 18.400 kr.

100-150 m2 25.040 kr.

160-210 m2 31.360 kr.

220-270 m2 39.680 kr.

270-320 m2 49.500 kr.


Tilkøb koordinering af håndværker

Pris fra 1.600 kr.

Tilkøb af afskaffelse af affald

Pris fra 400 kr.

Tilkøb af indkøb af møbler og interiør

Pris fra 1.600 kr.

Tilkøb til at få samlet dine indkøbte møber

Pris fra 1.600 kr.


Alle priser er ex. moms.

Hver pakke indeholder et estimeret timeantal. Overskrides dette timeantal, vil prisen være 500 kr. pr. time oveni. Vi vil selvfølgelig gøre opmærksom på dette, i god tid.

Ved kørsel udenfor København må påregnes kørselstillæg. Der påregnes 300 kr. ekstra. Heri er inkluderet 20 kilometer tur-retur (10 km hver vej). Derudover koster det 5 kr. pr. ekstra km. Kørselstilægget er inkl. moms.


Kontakt os, og fortæl os om dine indretningsdrømme, eller book en-til-en indretningsrådgivning.